Voluntaris

El cap de setmana del 26 i 27 de maig de 2018 torna l’ECOFIRA Dosrius, la Fira Ecològica del Maresme que, a la seva tercera edició, afegeix els conceptes AIGUA i PROXIMITAT tan pel que fa a continguts com a participants.

L’ECOFIRA s’ha consolidat com un punt de trobada al Maresme, d’empreses, entitats i experiències entorn de la sostenibilitat i l’ecologia.

La tercera edició repetirà escenari, de nou ens trobareu a l’espai de Can Tarau, una esplanada als peus de la riera de Rials, a l’entrada del poble de Dosrius.

Més que mai, volem que l’ECOFIRA sigui un espai obert a la participació, per aquest motiu, a més de professionalitzar els continguts, hem volgut millorar i ampliar els serveis als visitants, incorporant formats que facin més atractius i llaminers tots els actes paral·lels.

Per fer d’aquest desig una realitat, ens agradaria comptar amb la vostra participació.

Per descomptat us convidem a gaudir d’un munt d’activitats, tallers, demostracions, xerrades, tastets gastronòmics i degustacions de cerveses artesanes, vins i caves i, està clar, us aproparem el bo i millor dels productes dels pagesos, ramaders i dels productors ecològics i de proximitat.

Però també us obrim la porta a que, tan pel que fa a entitats, associacions, o també a títol personal, ens proposeu idees, iniciatives, activitats… en definitiva, tothom que vulgui participar a l’ ECOFIRA només cal que ens ho faci saber i en parlem.

Però també en definitiva, tothom que vulgui participar a l’ECOFIRA només cal que ens ho faci saber i en parlem.

Volem que el Maresme i Catalunya sencera miri a Dosrius i vegi un municipi viu, actiu i dinàmic.

Quedem a la vostra disposició a qualsevol d’aquests contactes:
EDUARD GARCIA, Regidor de Promoció Econòmica. egarcia@dosrius.cat
XAVIER OBON. ECOFIRA DOSRIUS 2018. xavierobon@iddconsultoria.com

VOLUNTARIS ECOFIRA

Vols participar com a voluntari a l'Ecofira de Dosrius? Omple aquest formulari amb les teves dades i indicant el concepte 'Voluntari' o 'Voluntària' a l'assumpte, i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!
Nom:*
Correu electrònic: *
Telèfon:
-
Entitat (si es dóna el cas):
Assumpte:*
Contingut del missatge:
Escriu els caràcters que veus a la imatge

* Indica camps que són obligatoris a omplir